Starity

Havana Brown összeállt Pitbull-lal

2012. március 09. 13:01   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március hetedike óta már mindenki számára elérhető az ausztrál DJ, Havana Brown és a népszerű rapper, Pitbull közös videoklipje, amit a We Run The Night című számhoz forgattak.

hirdetés
Havana Brown összeállt Pitbull-lal

Március hetedikén került fel a YouTube-ra DJ Havana Brown és Pitbull közös kisfilmje, amely az énekesnőként is tevékenykedő lemezlovas első kislemezéről származik (We Run The Night). Ehhez már forgattak klipet, de újra készítettek egyet, és a számot is megvariálták.

A We Run The Night a Billboard Dance/Club Chart listáján az első helyet foglalta el pár nap alatt, de már kezdi meghódítani az amerikai rádiókat is, hiszen slágergyanús szerzeményről van szó.

A kisfilmben ismét egy buliba látogathatunk el, ahol a két énekes között csak úgy izzik a levegő. A bulizós hangulatú videóban többnyire egy szórakozóhelyen láthatjuk az előadókat, de az énekesnő a vége felé a DJ pult mögé is beáll. A We Run The Nightot eddig már több mint félmillióan tekintették meg, és az első huszonnégy óra leforgása alatt pedig csaknem 150 ezren kattintottak a kisfilmre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek