Starity

Drusilla visszatér

2012. március 10. 09:09   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Juliet Landau ötrészes Drusilla-képregény minisorozatot ír, ami előreláthatóan júniusban jelenik majd meg.

hirdetés
Drusilla visszatér

A Buffy, a vámpírok réme minden idők legsikeresebb vámpírsorozata. 1997-ben Juliet Landau és James Marsters megérkeztek Sunnydale-be mint Drusilla és Spike, a gonosz vámpírszeretők, akik azon voltak, hogy kicsinálják a vadászt és társait, valamint ártsanak az egész világnak. Bár terveik sosem működtek, a rajongás Dru és Spike iránt töretlen maradt, a rajongók pedig gyakran panaszkodtak, amiért Dru nem kapott több szerepet a sorozatban.

A Dark Horse Comics úgy néz ki, enged a tömeg akaratának, és idén júniusban boldoggá teszi a Dru-fanokat. Az elmezavaros vámpírnő lesz a középpontban egy öt részből álló képregény minisorozatban, melyet nem más, mint maga Juliet Landau ír. A részletek jelenleg vázlatosak, de a színésznő elárulta a Shelf Life magazinnak, hogy Dru az Angel & Faith képregénysorozat 9. számában tűnik majd fel először, ami április 25-én jelenik meg. A Drusilla első száma pedig előre láthatóan júniusban várható.

„Azt hiszem, Drusilla teljesen más oldalát ismerhetitek majd meg, mint amit valaha láttatok” – nyilatkozta Juliet.


A Steve Morris által tervezett borító

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek