Starity

Veszélyben Britney Spears zsűritagsága

2012. március 11. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hónapok óta keresik az amerikai X Factor új zsűritagját, és bár Britney Spears biztos befutónak tűnt, most anyagi okok miatt lehet, hogy mégis távol marad a tehetségkutatótól.

hirdetés
Veszélyben Britney Spears zsűritagsága

Paula Abdul és Nicole Scherzinger távozása óta kérdés, hogy az amerikai X Factorban kik fogják elfoglalni a megürült mentori székeket. Többek között Katy Perry és Avril Lavigne neve is felmerült, sőt a készítők Janet Jacksonnal is tárgyaltak, de az énekesnő nem vállalta a műsort.

Végül úgy tűnt, hogy a készítőknek mégis sikerül egy nagy nevet szerződtetniük Britney Spears személyében, ám a tízmilliós gázsira szóló ajánlatot az énekesnő visszautasította. Összehasonlításként, a Fox csatorna Paula Abdulnak két és félmillió dolláros gázsit fizetett.

Britney Spears stábja most húszmillió dollárt kér a szereplésért, különben az énekesnő ragaszkodik eredeti elképzeléséhez, és egy Las Vegas-i hotelhez szerződik több évre, mint tette azt például Celine Dion.

A műsornak nagy szüksége van egy húzónévre, mivel az előző széria nézettsége alulmúlta a várakozásokat, és az NBC csatorna nem sajnálta a pénzt, hogy visszaédesgesse a konkurens műsorba, a The Voice-ba Christina Aguilerát, akinek tízmillió dollárt fizettek a második évadra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek