Starity

Kiefer Sutherland óriási lehetőségeket hagyott ki

2012. március 11. 14:02   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész elutasította az 1991-es Otthonom, Idaho című filmben felkínált szerepet, mert nem akarta lemondani sívakációját. Robin szerepét szintén nem vállalta a Batmanben, azt hitte komolytalan film lesz.

hirdetés
Kiefer Sutherland óriási lehetőségeket hagyott ki

Kiefer Sutherland elárulta, hogy az 1991-es Otthonom, Idaho című film rendezői felajánlották neki a független dráma főszerepét, de őt jobban érdekelte a tervezett sívakáció, ezért visszautasította a szerepet.

„Továbbadtam az Otthonom, Idahot, mert síelni akartam menni, és még csak egy pillantást sem vetettem rá. Azt mondtam magamnak, hogy ragaszkodnom kell a tervemhez, és ez egy nagyon buta terv volt"nyilatkozta a színész.

A szerepet végül néhai barátja, River Phoenix kapta, miközben kiderült, hogy Sutherland újabb hatalmas lehetőséget hagyott ki, miszerint Michael Keaton mellett Robint játszhatta volna Tim Burton 1989-es kasszasikerében, a Batmanben.

„Épp csak befejeztem az Állj mellém! és A vadnyugat fiai forgatásait, amikor a Warner Brothers az első Batman-filmet készítette Michael Keaton főszereplésével, és kaptam egy hívást, hogy érdekelne-e Robin szerepe. Így reagáltam: «Mint a harisnyanadrágos Robin? Nem!» Nem jöttem rá, hogy minden idők legmenőbb filmjét fogják elkészíteni. Végül nem volt Robinjuk, de én csak 19 éves voltam, úgyhogy az ügynököm azon segíthetett volna” – árulta el a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek