Starity

Ed Westwick imádja Olaszországot

2012. március 11. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az angol színész Mantovában forgatta legújabb filmjét, és elmondása szerint olyannyira megtetszett neki a hely, hogy lehet, nyáron visszalátogat majd az olasz városba.

hirdetés
Ed Westwick imádja Olaszországot

Chuck Bass megformálójának, Ed Westwicknek igen sok dolga van mostanság. Hamarosan kiadja saját parfümjét, ráadásul ide-oda cikázik New York és Mantova (Olaszország) között. Hiszen az első helyen a Gossip Girl legújabb epizódjait forgatja, míg az utóbbin a Romeo and Julietet, ahol ő kapta meg Tybalt szerepét.

Ed elárulta, hogy imádja Olaszországot, és nagyon jól érezte magát ott. „Mantova csodás hely, nagyon romantikus. Jó érzés volt egy kicsit kiszakadni a nyüzsgő New Yorkból, de még jobb érzés oda visszatérni – mesélte a People magazinnak. – Az olasz rajongóim nagyon kedvesek voltak, nagyon megtetszett Olaszország, lehet, hogy nyáron visszatérek oda turistaként.”

Az angol színész egyik rajongója még egy videót is készített a sármos Chuck Bassról, miközben autogramokat osztogat Mantova főterén, a videón is lehet látni, hogy Ed közvetlen volt a rajongóival, és élvezte fanatikusai közelségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek