Starity

Sztárok, akik forgatásokon jöttek össze

2012. március 12. 12:12   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tökéletes világítás, remekül megírt szöveg és romantikusabbnál romantikusabb jelenetek. Nem csoda, ha a két hősszerelmest játszó színész néha tényleg egymásba szeret.

hirdetés
Sztárok, akik forgatásokon jöttek össze

Manapság már gyakran előfordul, hogy két színész, aki egy film vagy egy sorozat kedvéért szerelmespárt alakít, valóban egymásba szeret. Van, amikor az ilyen kapcsolatoknak csúnya vége szakad, viszont arra is volt már példa, hogy e két embernek örökre megváltozott az élete. Most, a teljesség igénye nélkül, összegyűjtöttük Hollywood legnépszerűbb sztárpárjait – vagy éppen exsztárpárjait – akik a tévéképernyőn szerettek egymásba.

A leghíresebb ilyen pár talán Angelina Jolie és Brad Pitt, akik 2005-ben jöttek össze a Mr. és Mrs. Smith forgatásán. A filmben egy házaspárt alakítottak, akik titkon mindketten titkosügynökök voltak. Brad ilyenkor még a való életben is házas volt; Jennifer Aniston volt a felesége. Azonban a két színész óhatatlanul is egymásba szeretett a forgatások alatt, és a film befejeztével Brad elvált Jentől, valamint nevére vette Angie három, előzőleg örökbefogadott gyermekét. Nem sokkal ezután kiderült, hogy Jolie gyermeket vár újdonsült párjától, aki 2006-ban, Namíbiában látott napvilágot. A gyermekeknek 2008-ban két kistestvérük is született, ugyanis Angelina ikreknek adott életet. A pár a mai napig nem házasodott össze, és bár sokszor felvetődtek olyan pletykák, miszerint már az esküvő a következő lépés, ez eddig sosem bizonyult igaznak.

Az egyik legkedveltebb tinipár, Miley Cyrus és Liam Hemsworth is egy filmnek köszönheti kapcsolatát, mégpedig az Utolsó dalnak. Még 2009-ben melegedtek össze a forgatások alatt, és úgy döntöttek, filmbeli kapcsolatukat az életben is folytatják. Szerelmükben többször is volt már mosolyszünet: 2010 augusztusában, több mint egy évnyi együttlét után úgy döntöttek, véget vetnek kapcsolatuknak, azonban a fiatal színészek nem sokáig bírták egymás nélkül, ugyanis novemberben már ismét egy párt alkottak. Ez a próbálkozás csupán pár hónapig tartott, azonban tavaly júniusban belátták, hogy nem bírnak egymás nélkül élni, és újra fellángolt közöttük a szerelem, mely a mai napig ég. A kérdés már csak az, hogy ezúttal vajon meddig bírja egymás mellett a két tinibálvány.

Ed Westwick és Jessica Szohr is egy tipikus se veled, se nélküled kapcsolat rabja. Őket a Gossip Girl hozta közelebb egymáshoz, és míg a sorozatban csak egy egyéjszakás kaland tellett tőlük, az életben sokkal komolyabb szintre jutottak. Legelőször 2008-ban kezdtek randizni, és kisebb szünetekkel egészen 2010-ig bírták, amikor is Ed végleg szakított Jessicával, ugyanis fény derült rá, hogy a lány többször is megcsalta legjobb barátjával. Azonban ez sem volt olyan végleges döntés, mint amilyennek indult: egy hónapja a két színész közt ismét lángra kaptak azok a bizonyos szikrák. Reméljük, ezúttal semelyiküknek sem törik össze a szíve!

Hollywood egyik legszebb párja egyértelműen Zac Efron és Vanessa Hudgens volt. 2005-ben találtak egymásra, a High School Musical első részének forgatásán. Eleinte titkolták kapcsolatukat, és csak 2007-ben árulták el a médiának, hogy már két éve randizgatnak egymással. A fiatalok között teljes volt az összhang, egészen 2010 decemberéig, amikor közös megállapodás alapján különváltak. Arra hivatkoztak, hogy még tinédzserekként jöttek össze, időközben felnőttek, és szerelmük kihűlt. A pár azóta is baráti viszonyban van egymással, azonban Nessánál már hónapok óta Austin Butler játssza a főszerepet, míg Zac inkább a karrierjére koncentrál.

A ma talán egyik legnépszerűbb sztárpár Robert Pattinson és Kristen Stewart. Ők még 2008-ban, a Twilight első részének forgatásán jöttek össze, azonban csak rengeteg titkolózás és kimagyarázhatatlan kép után vállalták fel hivatalosan is kapcsolatukat. Azóta rengetegszer reppentek fel olyan pletykák, miszerint a pár szakított, vagy hogy csupán marketingfogás a szerelmük, azonban „Robsten” eddig mindig cáfolta ezen híreszteléseket. A szerelmesek egyébként nem nagyon szeretik kiteregetni magánéletüket a médiának, ezért szinte sosem beszélnek kapcsolatukról, és nem szoktak nyilvánosan turbékolni sem, inkább elvonulnak a kíváncsi tekintetek elől.

Blake Lively és Penn Badgley már 11 éves koruk óta jó barátok, azonban ők is a Gossip Girlnek köszönhetően kezdtek többet érezni egymás iránt. A 2007-ben induló sorozatban mindketten főszerepet kaptak, és a sors úgy hozta, hogy pont egy szerelmespárt kellett alakítaniuk. Míg a sorozatban többször szakítottak, majd pedig kibékültek, az életben 3 éven keresztül töretlenül egy párt alkottak, míg végül 2010-ben elváltak útjaik. A szakítás után is barátok maradtak, ami szükséges is ahhoz, hogy az azóta is futó sorozat forgatásai ugyanolyan jó hangulatban telhessenek, mint a fiatalok együttléte alatt.

Ryan Gosling és Rachel McAdams még karrierjük kezdetén, 2004-ben talált egymásra a Szerelmünk lapjainak hála. Egy ilyen über romantikus film forgatása alatt mindehol szikrázik a levegő, nem is csoda hát, hogy a két főszereplő könnyedén egymásba szeretett. Ryan egyik nyilatkozatában azt mondta, kapcsolatuk sokkal romantikusabb volt, mint a filmben, ami már-már hihetetlennek tűnik. Egészen 2007-ig bírták egymás mellett. Rachel, saját bevallása szerint, a szakítás után két évig depressziós volt, azonban az exsztárpár mára már félretette a múltat, és remek baráti viszonyt ápolnak egymással.

Channing Tatum és Jenna Dewan 2006-ban, a Step Up első részének forgatásán talált egymásra. Kétévnyi randizgatás után Chan úgy döntött, megkéri barátnője kezét, aki persze egyből igent mondott. Az esküvőt 2009. július 11-én tartották Malibuban. A két színész között azóta is teljes az összhang, és bevallásuk szerint éppen a család alapítással próbálkoznak.

Anna Paquin és Stephen Moyer 2008-ban ismerkedtek meg a True Blood kapcsán. A sorozatban egy vámpír és egy pincérlány szerelmét kellett megformálniuk, mely olyan jól sikerült nekik, hogy közben valóban egymásba szerettek. Stephen 2009-ben megkérte Anna kezét, és 2010. augusztus 21-én, Malibuban összeházasodtak.

Nicole Kidman és Tom Cruise 1990-ben, a Mint a villám forgatásán szeretett egymásba. Tom ekkor már házas volt, ám Nicole miatt elvált akkori párjától, Mimi Rogerstől, és még ez év decemberében összeházasodott Kidmannal. 1992-ben újra együtt forgattak, méghozzá a Túl az Óperencián című filmet. Két gyermeket fogadtak örökbe házasságuk alatt, míg végül 2000-ben Nicole terhes lett. Ám kapcsolatuk ennek ellenére megromlott, Tom még ebben az évben beadta a válókeresetet, a színésznő pedig a hirtelen jött izgalmak következtében elvetélt. Azóta mindkét színész megtalálta az igazit, és Tomnak egy, míg Nicole-nak két gyermeke is született.

Penélope Cruz és Javier Bardem először 1992-ben játszott együtt, a Sonka, sonkában, azonban csak később, a Vicky, Christina, Barcelona forgatásán kezdtek el randizgatni, 2008-ban. A két spanyol színész 2010 júliusában házasodott össze a Bahamákon, és 2011 januárjában megszületett első gyermekük is. Tekintve, hogy Penélope a Vanília égbolt forgatásán Tom Cruise-zal, míg a Szahara forgatásán Matthew McConaughy-jal is összejött, Javier szempontjából az lenne a legkedvezőbb, ha neje ezentúl csak vele forgatna közös filmeket, de ez természetesen nem így lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek