Starity

Eva Longoria szakított kedvesével

2012. március 11. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eva Longoria pár nap múlva ünnepli születésnapját, ám úgy tűnik, immár szingliként: nemrég ugyanis szakított párjával.

hirdetés
Eva Longoria szakított kedvesével

A hír hallatán sokaknak leesett az álla: Eva Longoria és 10 évvel fiatalabb kedvese, Eduardo Cruz szakítottak. A szépség közel egy évig volt párja Eduardo Cruznak, aki Penélope Cruz öccse, és zenészként tevékenykedik.

Az US Weekly informátora szerint a pár békében vált el egymástól pár nappal ezelőtt: „Közös döntés volt, barátok maradtak” – mondta.

A szakítás okát nem tudni, de valószínű, hogy kevés idejük volt egymásra, Eva ugyanis most roppant elfoglalt, szinte minden idejét lekötik a Született Feleségek munkálatai.

A gyönyörű színésznőnek valóságos gyógyírt jelentett ez a kapcsolat a két évvel ezelőtt lezajlott válása után, és sokan hittek abban, hogy Eva végre rátalált az igazi boldogságra Eduardo mellett, a színésznő is azt nyilatkozta, hogy igazán szerencsés, amiért rátalált a zenészre.

Eudardo nemrég visszautazott a családjához Madridba, Eva Longoria pedig pár nap múlva betölti a 37. életévét – sajnos azonban szingliként kell ünnepelnie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek