Starity

Az Atomic Kitten visszatér a zeneiparba

2012. március 11. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig még nem volt biztos, de most már az: a nagysikerű brit lánybanda visszatér a popiparba!

hirdetés
Az Atomic Kitten visszatér a zeneiparba

Sorban térnek vissza az elmúlt idők legsikeresebb lánybandái. Először a Spice Girlst tért vissza, hamarosan a Girls Aloud is új albummal jelentkezik, most pedig az Atomic Kitten is beállt a sorba.

Azt tudtuk, hogy a brit lányok esélyesek arra, hogy ők képviseljék az idei Euróvíziós Dalfesztiválon a szigetországot, ám arról nem volt hír, hogy összeállnak-e.

Natasha Hamilton nemrég nyilatkozott erről, és elmondta: a lányok valóban össze fognak állni, mert úgy érzik, ideje visszatérni. Ám a dolog érdekessége, hogy nem hárman lesznek, hanem négyen, ugyanis Kerry Katona, az egyik alapítótag is beszáll a trióba. Az énekesnő arról nem mondott azonban semmit, hogy Kerry végleg marad-e, vagy csak egy-egy fellépés erejéig bővíti a csapatot.

„Nagyszerű lenne újra színpadra állni, és együtt énekelni! Sok rajongónknak a jövőben lesz gyereke, és csodás lenne, ha el tudnának jönni, és együtt élvezni a zenénket” – nyilatkozta Tash a Daily Starnak.

Jobb lesz, ha mindenki felköti a gatyáját: az Atomic Kitten hamarosan újra berobbanhat a slágerlisták élére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek