Starity

Lehúzza a rolót a Gálvölgyi Show

2012. március 11. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

AZ RTL Klub nem rendelt többet a régóta szünetelő Gálvölgyi Show-ból, így végleg lekerül a képernyőről a megfáradt műsor.

hirdetés
Lehúzza a rolót a Gálvölgyi Show

A Gálvölgyi Show-t még a Magyar Televízió kezdte sugározni, később került az RTL Klubra, ahol összesen 84 részt sugároztak belőle. Az utóbbi időben kissé megfáradt poénokra alapozó műsor végleg lekerül a képernyőről, maximum ismétlések bukkanhatnak fel majd itt-ott a legemlékezetesebb „gyúrunk vazze”-jelenetekkel.

„Nem vagyok egy nyomulós, tolakodó típus, kivárom a soromat. Remélem, hogy egyszer még lesz újra műsor. Munkám van elég, de ehhez a show-hoz különleges kapcsolat fűz. A kezdetek kezdetén a poénok nagy részét is én írtam” – vallotta be a Blikknek Gálvölgyi, aki még bizakodó a folytatást illetően, hiszen a nézettségi adatok végig jók voltak.

Ugyanakkor a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész azt is elismerte, hogy nem tudja mivel töltené meg a műsoridőt, mert manapság már nem lehet jó paródiát csinálni, mint régen, mert nincsenek igazi kifigurázható egyéniségek, mint anno Rózsa Gyuri vagy Vágó István.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek