Starity

Átverték VV Seherezádét

2012. március 12. 08:08   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majka megviccelte a Punk16 című műsor forgatásának végén az exvillalakót: púder helyett fekete festéket kentek az arcára.

hirdetés
Átverték VV Seherezádét
Fotó: Blikk / Korponai Tamás

VV Seherezádé élete beindult, ahogy szerette volna: minden hétvégén fellépésekről fellépésekre jár, interjúkat ad, és különböző műsorokba hívják. Így történt meg, hogy Majka megviccelte őt.

Március 7-én szerdán a Punk16 forgatásán Seherezádé egy nagy átverésen találta magát. Az elbúcsúzás előtt a műsorvezető leállította a műsort, azzal az indokkal, hogy Sehi homloka fénylik. A 21 éves lány minden kételkedést kizárva várta, míg kisminkelik, azaz kisminkelték volna, ugyanis a szükséges púder helyett fekete festéket kentek az arcára. Seherezádé ebből semmit sem sejtett, és a cselre is csak akkor derült fény, mikor ki akart menni az ajtón, és Majka visszatessékelte őt, mondván, hogy átverték.

„Tartottam Majkától, de nagyon jól éreztem magam a forgatás alatt. Meglepődtem, amikor kiderült, hogy teljesen összekoszolták az arcom, de végül jót nevettem az egészen, egyáltalán nem haragszom rájuk” – mondta az eset után a Blikknek a szőkeség, majd a Facebookján is megosztotta az esetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek