Starity

Bill Kaulitz tarolt a Dsquared2 bemutatóján

2010. július 11. 12:12   |   Szerző: Barta Adetta

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zene és a divat világa mindig keresztezi egymást. Élő példa erre Bill Kaulitz, a Tokio Hotel énekese, aki a Dsquared2 kifutóján mutathatta meg egyedi stílusát.

hirdetés
Bill Kaulitz tarolt a Dsquared2 bemutatóján

„Nagyon ideges voltam" – nyilatkozta a sztár. Valószínűleg nem ok nélkül, hiszen goth-inspirálta öltözéke nagyon extrémre sikeredett: fekete tollak, hosszú láncok, feszülős bőrnadrág. Hihetetlen, de Bill még a Karl Lagerfeld készítette fotói és a német GQ magazin fotósorozata után is megtudta lepni rajongóit.

Az Olaszországban és Milánóban megrendezett eseménnyel minden bizonnyal Bill egyik álma vált valóra, hiszen köztudottan közel áll a szívéhez a divat, a hírhedt márkák megszállott vásárlója. Nem véletlen tehát, hogy ma testvérével, Tom Kaulitz-cal (és sminkesével, Natalie-val) még a Zzagna divatbemutatóján is megjelentek –  igaz, csak nézőként – , illetve a héten még Rick Owens és a Dior Homme showjára is hivatalosak.

Bill Kaulitz ezzel végképp bebizonyította, hogy nemcsak zenészként, de modellként is megállná a helyét. Csak így tovább Bill!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek