Starity

Selena és Vanessa kiutálják Ashleyt?

2010. július 11. 13:01   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Óriási káosz van a hollywoodi csajbandában. Nemcsoda, hogy rögtön pletykálkodni kezdenek az emberek. A legutóbbi kavarás szerint Selena Gomez és Vanessa Hudgens megpróbálja kiutálni Ashley Tisdale-t a bandából.

hirdetés
Selena és Vanessa kiutálják Ashleyt?

Ashley Tisdale megjegyzést tett Vanessának Zacről, amit Vanessa egyáltalán nem vett jó néven. Selena Gomez vigasztalja Vanessát, de csak azért teszi mert ki rakná Ashleyt a közösségükből. Ehhez szövetséges társat keres magának. Pillanatnyilag Vanessa a tökéletes személy. De Vanessa is kezdi belátni Selena tervét ezért kettejük közt is feszült a viszony.

Olvashatjuk hasonló szavakkal szinte minden pletykaoldalon. Az igazság viszont teljesen eltér. Vanessa nemrég azt nyilatkozta semmi baja Ashley-vel és, hogy minden rendben kettejük közt.

Így jobb lesz ha mind elgondolkozunk kinek is higgyünk. Hiszen ha belegondolunk Selena képes lenne ilyen alattomos dologra? Vagy Ashley cikizné Zac Efront Vanessa előtt?
Már senki sem tudja mi a helyzet valójában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek