Starity

Jennifer Aniston még mindig nézi a Jóbarátokat

2012. március 12. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Aniston elárulta, hogy még mindig megnéz pár részt abból a sorozatból, melyben főszereplőként játszott.

hirdetés
Jennifer Aniston még mindig nézi a Jóbarátokat

Nemrég Gayle King látta vendégül a Jóbarátok sztárját a CBS This Morning című műsorában, és megkérdezték tőle, hogy még nézi-e a sorozatot, melyben szerepelt, amire a színésznő a következőket válaszolta: „Persze, még mindig örömmel ülök le a tévéképernyő elé, ha a Jóbarátokról van szó.”

A színésznő nemrég cáfolta a hírt, miszerint volt kollegáival és barátaival összeáll egy esetleges Jóbarátok-film erejéig, de ettől eltekintve mindig boldogan gondol vissza az elmúlt 10 évre: „Többnyire a nosztalgia miatt nézem, boldoggá tesz, ha újra láthatom, mivel olyan, mintha először látnám, annyira régen volt már. Egyes epizódokra már nem is emlékszem!”

Jennifer elmondta a The Hollywood Riporternek, hogy a sikeres Jóbarátok sorozatból készülő filmnek semmi értelmét nem látja: „A Jóbarátok nem a mozivászonra való, hiszen a legtöbb ember a kanapéjáról nézte végig az epizódokat. A közösen töltött tíz év élményét pedig semmi sem tudja fokozni, egy film forgatása különösen nem. Persze, ahogyan a mondás tartja: soha ne mondd, hogy soha.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek