Starity

Cameron Diaz nagykövet lett

2012. március 13. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hollywoodi sztár képviseli ezentúl a női értékeket a Link Lady-kollekcióval, az egyik legismertebb luxusóra márkanagyköveteként.

hirdetés
Cameron Diaz nagykövet lett
Fotó: Johann Sauty

Cameron Diaz, a világhírű amerikai színésznő az egyik legismertebb luxusóra-márka, a TAG Heuer márkanagykövete lett. A színésznő már-már az Oscar-átadásokat idéző szavakkal köszöntötte a közönséget a Link Lady-kollekció minapi svájci bemutatóján.

„Megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen szimbolikus és modern márka szolgálatába állhatok. A TAG Heuer Link Lady összeállítása megelőzi korát, és a mai divatot is meghaladva képviseli a modern nőt” – mondta a művész.

A TAG Heuer korábbi nagykövetei olyan hírességek voltak, mint Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Uma Thurman, Maria Sharapova, Kimi Raikönnen, Lewis Hamilton, Jenson Button vagy éppen Tiger Woods. Ezen sztárok ugyanis ugyanazt testesítik meg, mint a TAG Heuer márka, amely egyszeri és megismételhetetlen, szembeszáll a konvenciókkal, utat nyit a modern felé, miközben új megvilágításba is helyezi a régit, a letűntet.


Link Lady

Cameron csuklóján a TAG Heuer Link Lady bizonyítja azt is, hogy a TAG Heuer több mint márka. A Link Lady az óragyártás evolúciója során kifejlődött tökéletes példány, amely ikonikus designjával illusztrálja azt, miként lehet egy nő egyszerre modern, szexi és elegáns, és hogyan lehet egy karóra éppúgy tökéletes viselet a vörös szőnyegen végigvonulva, vagy egy fényes esküvőn és akár a hétköznapokon is. Ahogy Cameron Diaz is több mint egy csinos „szöszi”, úgy a TAG Heuer Link Ladyje is több mint egy egyszerű karóra. „Ez egy ékszer” – mondta a színes fényben csillogó kis csodára.

„A Link Lady eszményi költemény és egyben viselet azoknak a nőknek, akik céltudatosan törnek céljaik és vágyaik felé” – tette hozzá Diaz, a Link Lady új nagykövete, aki ezek szerint nemcsak jól játszik, de a szép szavakhoz is ért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek