Starity

Ricky Martint lenyűgözte párja intelligenciája

2012. március 14. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ricky Martin nem az a típusú férfi, aki csak a fizikai értékeket figyeli meg egy pasiban. Az énekes elmondta, hogy lenyűgözte őt párja intelligenciája.

hirdetés
Ricky Martint lenyűgözte párja intelligenciája

A latin énekes, Ricky Martin 2008-ban ismerte meg párját, Carlos Gonzalez Abellát, és bár akkor nem nézett rá úgy, mint egy szeretőre, idővel mégis megkedvelte. Ricky azt állítja, hogy bennük nem sok a közös, de ennek örül, hiszen mindig tudnak tanulni valamit egymástól.

Ricky elmondta az Advocate-nek, hogy az első találkozáson Carlosnak nem sikerül lenyűgöznie őt, és azt is hozzáfűzte, akkor úgy érezte, hogy inkább folytatja saját útját, ám a jelenlegi álláspontban a dolgok teljesen megváltoztak.

„Carlos nagyon szexi és okos. Minden nap úgy öltözik, mint egy üzletember, és számomra nagyon vonzó. Nekünk két saját világunk van, ám a jó dolog ebben az, hogy én ugyannyit tudok az ő világáról, mint ő az enyémről” – mondta Ricky.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek