Starity

Szereplőket cserélnek a sikersorozatok

2012. március 14. 14:02   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kétszeres crossover epizódot nézhet meg az amerikai közönség májusban, ugyanis a méltán népszerű Hawaii Five-O és az NCIS: Los Angeles történeti szála egyesül.

hirdetés
Szereplőket cserélnek a sikersorozatok

A televíziózás világában nem ritka, hogy az egyik produkció történetét átültetik a másikba. Ezt általában akkor alkalmazzák a készítők, ha egy már meglévő szériához egy testvérsorozatot terveznek. Ilyenkor a már sikeres alkotásban mutatják be az új szereplőket, akik ezután új sorozatot kapnak.

Vannak azonban kivételes esetek is, mikor két már amúgy is futó széria története “vándorol át” egyikből a másikba. Ez a crossover epizód, amelynek májusban az amerikai nézők is tanúi lehetnek, ugyanis a Hawaii Five-O és az NCIS: Los Angeles egy-egy epizódja is ilyen lesz.

A történet szerint G. Callen és Sam Hanna, az NCIS Los Angeles-i kirendeltségének ügynökei Hawaiira utaznak, míg Danny Williams és Steve McGarrett, a Hawaii Five-O két nyomozója Los Angelesbe fog menni. Vagyis mindkét szériában szerepelni fognak a másik karakterei. Azt is érdemes tudni, hogy Steve és Sam már korábbról is ismerik egymást, ugyanis tengerészgyalogosként együtt szolgáltak.

A két sorozat egyébként már korábban is “egyesült”, ugyanis a Hawaii Five-O második évadjának Ka Hakaka Maika’i című epizódjában már szerepelt az NCIS egyik ügynöke, Kensi Blye.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek