Starity

Selena Gomez vadul bulizott a forgatáson

2012. március 14. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Különleges jelenetben láthatjuk jövőre a két ex-Disney-sztárt, Selena Gomezt és Vanessa Hudgenset.

hirdetés
Selena Gomez vadul bulizott a forgatáson

A Spring Breakers forgatásáról érdekes képek szivárogtak ki. A film alaptörténete szerint néhány tinilány a napfényes Floridában szeretné tölteni a tavaszi szünetet, de mivel pénzük alig van, bankrablásra adják a fejüket. A tinik züllött életét bemutató film 2013-ban kerül csak a mozikba.

A sztárokat rengetegszer kérdezték már, mi a véleményük a Spring Breakersről, Selena így válaszolt a kérdésre: „Igazán jónak ígérkezik! El fogom mondani az összes barátomnak, akik nagyon féltékenyek lesznek” – mondta Miss Gomez a Tampa Bay Times újságírójának.

A világsztárokat felvonultató film munkálatairól azonban érdekes, eddig nem látott képek szivárogtak ki. Ashley Benson és barátnői alkoholt és cigarettát szorongatva a kezükben buliztak. Míg Vanessa Hudgens, aki nemrég szőkére festette fekete hajszínét, dohányzik a forgatáson, addig Selena és a többiek alkoholt iszogatva mulatoznak a tengerparton.

Fotó: Tampa Bay Times


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek