Starity

Misha Collins Castielként tér vissza

2012. március 14. 15:03   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú kihagyás után Castiel visszatér a képernyőre, valamint Meg is feltűnik az Odaátban.

hirdetés
Misha Collins Castielként tér vissza

Az Odaát rajongói régóta várnak már Castiel (Misha Collins) visszatérésére, hiszen utoljára az évad második epizódjában láthattuk, amikor a leviatánok megszállták a testét, és lesétált a tó fenekére, ahonnan már csak kabátja került elő. A színész most visszatér a sorozatba, és az előzetes híresztelések ellenére továbbra is Castielként.

Március 23-án, a The Born-Again Identity című epizódban tér vissza Misha Collins a képernyőre, és az évad két további epizódjában is láthatjuk majd, azonban, ahogy a cím is sugallja, Castielnek nincs emléke róla, hogy ő tulajdonképpen Castiel. Dean régi barátja gyógyítóként él (néhány más lenyűgöző hatalommal), de fogalma sincs róla, hogy ő egy angyal, vagy arról, hogy Dean kicsoda.

Castiel nem az egyetlen visszatérő lesz a múltból. Meg (Rachel Miner), az egyetlen démon, aki keresztezte a Winchester testvérek útját, és megérte, hogy elmondhassa a történetet, szintén feltűnik majd a sorozat folytatásában, ami soha nem egy jó jel...

Ahogy arról korábban már olvashattatok, arra is van remény, hogy Sam és Dean édesapja, John Winchester (Jeffrey Dean Morgan) szintén felbukkan még a sorozatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek