Starity

Megjelent az első kép Booth és Brennan babájáról

2012. március 14. 17:05   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 2-án érkezik a Bones baba. Emily Deschanel összehasonlította a szülést saját tapasztalatával.

hirdetés
Megjelent az első kép Booth és Brennan babájáról

A Bones visszatér. Az epizód, amelyben Brennan ismét munkába megy, április 2-án, hétfőn kerül adásba. A törvényszéki antropológus életet ad babájának, amikor ő és Booth egy börtönszökést vizsgálnak ki.

„Végül nem a kórházban fog megtörténni” – fecsegte ki Emily Deschanel. Brennan munka- és élettársának, Boothnak kell előlépnie, és eljátszania az orvost a folyamatban, világra kell segítenie a lányukat egy istállóban.

Megosztották az első képet Brennan és Booth babájáról. A képen a pár ringatja az újszülöttet, de a baba arcát nem lehet látni, mivel hátulról mutatják.

A színésznő összehasonlította a jelenetet a valós tapasztalatával, amikor tavaly szeptemberben életet adott első kisfiának, Henrynek. „Bár Brennan sikított, én alig adtam ki hangot a szülés alatt. Az egyetlen hasonlóság, hogy egyikünk sem használt gyógyszert" – osztotta meg a színésznő.

„A baba teljesen más dinamikát ad a kapcsolatnak. Booth házasságot akar, Brennan nem. Hol fognak élni? Egy csomó dolgot ki kell találni” – árulta el David Boreanaz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek