Starity

Lindsay Lohan elgázolt egy férfit

2012. március 14. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányhősnő visszatérése ismét csődöt mondott, ezúttal ugyanis cserbenhagyásos gázolást követett el!

hirdetés
Lindsay Lohan elgázolt egy férfit

Lindsay Lohan az új Porschéjával hagyta el a hollywoodi Sayers nightclubot tegnap este, nem sokkal éjfél után. A TMZ információi szerint lesifotósok blokkolták az útját, amint szeretett volna kihajtani a parkolóból, ezért feldühödve gyorsítani kezdett, és elgázolta a klub menedzserét. A legnagyobb hibát azonban azt jelentette az este folyamán, hogy nem várta meg a rendőrök megérkezését, hanem gyorsan elhúzott a helyszínről.

A biztosurak hamar megérkeztek Sayers előcsarnokához, több embert is meginterjúvoltak – beleértve a menedzsert, aki sérülések nélkül úszta meg az incidenst –, majd távoztak. Az ügyet máris lezárták, mivel senki sem sérült meg – bár igaz, hogy a férfi bármikor beperelheti Lohan kisasszonyt, ha úgy gondolja, nem volt elég körültekintő.

Az még kérdéses, hogy a cserbenhagyásos gázolás miatt vásárra (avagy bíróságra) viszi-e majd a bőrét a színésznő, aki számára a zsírral feltöltött arc és vörös haj jelenti a visszatérést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek