Starity

Bozont szerelmes az összes megasztáros lányba

2012. március 14. 18:06   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár döntőse senkit nem kímél, és bátran kijelenti azt, amit gondol. Ám ezúttal csak bókolni szeretett volna a női versenytársainak.

hirdetés
Bozont szerelmes az összes megasztáros lányba

Nagy Kristófot, azaz Bozontot, a 24 éves énekest a Superhero frontembereként ismerhettük meg. 2011-ben jelentkezett a Megasztár 6. szériájába, és jelenleg bent van a legjobb 12 énekes között. Mint sok más versenyzőről, róla is megtudhattunk pár érdekességet, többek között azt, hogy a tetoválások megszállottja – ő is büszkélkedhet pár szép darabbal. Pár pillanat alatt kirakja a Rubik-kockát, valamint többszörös taekwondo korosztályos magyar bajnok, illetve EB-helyezett. Mégis az énekléshez húz a szíve.

Mikor első alkalommal láthattuk Bozontot, valószínűleg mindenki egy humoros, jóvágású embert ismerhetett meg a személyében, érces hanggal megáldva. Bizony, ez mind igaz. Nem is olyan rég a női versenytársainak bókolt.

„Szerelmes vagyok a lányokba, nem is tudok dönteni közöttük” – mondta viccesen az Aktív felvételén. A lányok természetesen elmosolyogtak, és jót szórakoztak rajta, hiszen tudják, hogy a rock 'n' roll-őrült Kristóf csak bókolni szeretett volna nekik.

Azt hisszük, jó kezdetét veszi a tehetségkutató verseny, legalábbis ami az összehangolódást illeti. Kiváncsian várjuk a TV2 csatornán a péntek esti élő adást 21.00-tól.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek