Starity

Ethan Peck két új filmben is feltűnik

2012. március 14. 20:08   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gregory Peck unokáját, Ethan Pecket a Párosban Párizsban, illetve a 2009-es 10 dolog, amit utálok benned című sorozatból ismerhetjük. Felejthető volt a neve, de ez hamarosan megváltozhat, ugyanis két új filmben is szerepet kapott.

hirdetés
Ethan Peck két új filmben is feltűnik

A 26 éves Ethan Peck az Oscar-díjas Gregory Peck unokája, akit a jól ismert Párosban Párizsban című Olsen ikrek-filmből, illetve az 1999-es 10 dolog amit utálok benned című sorozat 2009-es átdolgozásából ismerhetünk. A sorozat nem örvendett nagy sikernek, így egy évad, azaz 20 epizód után törölték a műsort. De az ifjú Peck tucatjával kapja a felkéréseket, így nem meglepő, hogy a közeljövőben két újabb filmben is láthatjuk őt.

2011-ben forgatták Elsa Pataky és Kelsey Chow színésznővel a The Wine of Summer című drámát, amelyből már csak az utómunkálatok vannak hátra. Viszont a fiatal színész kettő újabb filmben is feltűnik: a The CW csatorna The Selection című romantikus drámafilmjében, mely napjainkhoz képest 300 évvel később, a jövőben játszódik. Egy szegény nő, America Singer (Aimee Teegarden) nyer egy sorsoláson, melynek díja az, hogy Maxon herceghez (Ethan Peck) feleségül mehet, és egy háború sújtotta ország királynéja lehet.

A jóképű Ethan nem tétlenkedik: az Internetes Filmadatbázis 2013-ra írta ki a következő filmjét, a Nothing to Feart, ami egy horrorfilm lesz. A filmben Anne Heche, Clancy Brown és Jennifer Stone oldalán játszik.

Bárhogy nézzük, beindult a szekere, reméljük, lesz még egy emlékezetes filmszerepe, aminek következtében az emberek be tudják azonosítani a nevét, hiszen egyébként minden képessége meg van az áttöréshez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek