Starity

Ashley Olsen többé nem színészkedik

2012. március 15. 09:09   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ikerlány végleg felhagy a színészkedéssel, de nem fordul el Hollywoodtól.

hirdetés
Ashley Olsen többé nem színészkedik

Ashley Olsen nyolc évvel ezelőtt elhagyta a színészetet a divat világáért, és most azt mondja, nincs kedve visszatérni a vászonra. A színésznő azt nyilatkozta az Elle UK magazinnak, hogy helyesnek tűnt, amikor 18 évesen ő és ikertestvére, Mary-Kate Olsen abbahagyták a színészkedést, és főiskolára mentek.

Azóta az Olsen ikrek divatbirodalmat építettek ki, aminek értékét 11 milliárd dollárra becsülték fel, és ruháikat Michelle Obama is szereti hordani.

„Nem kell egy csinos arcnak lennem. Megtettem, de most az a fontos és felszabadító, hogy a lencse másik oldalán legyek. Nem szeretek már a figyelem középpontja lenni” – nyilatkozta Ashley.

Az ikerlány azt is hozzátette, hogy egy nap visszatérhet a filmiparhoz, de nem színésznőként: „Ez nem jelenti azt, hogy nem érdeklődöm Hollywood iránt. Tetszik, ahogy működik és az emberek, akik részesei, valamint a lehetőségek tárháza.”

Mary-Kate 2006 óta ikertestvére nélkül vállal filmszerepeket. Legutóbb A szép szörnyeteg című drámában láthattuk Kendra szerepében. Ő továbbra is érdeklődik a színészet iránt. Azt mondta, hogy az ikrek különböző dolgok iránt érdeklődnek, de „ugyanarra a helyre érkeznek”.

„Ez alapvetően egy gondolkodási folyamat, amit megosztottak két ember között” – mondta Mary-Kate.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek