Starity

Az HBO törölte a Befutó című sorozatot

2012. március 15. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem ritka a televíziózás világában, hogy a csatornák évad közben törölnek sorozatokat, a Befutó című szériát azonban tragikus hirtelenséggel kellett befejezni.

hirdetés
Az HBO törölte a Befutó című sorozatot

Úgy tűnt, az HBO újabb kincset talált a Befutó című sorozat képében, hiszen olyan filmes legendák vettek részt a készítésében, mint Dustin Hoffmann, Nick Nolte és Joan Allen, a producerek között pedig a többszörös Oscar-jelölt rendező, Michael Mann is is dolgozott.

A lóversenyek világában játszódó sportdráma sorozatnak azonban ironikus módon pont az állatszereplői vetettek véget. Az elkészült 10 epizód alatt ugyanis három ló is életét vesztette, ezért a producerek úgy döntöttek, hogy bár nagyon szerették a sorozatot és a vele járó munkát, nem folytatják.

A Befutó pilotepizódját január végén mutatták be, a pozitív kritikai visszhangnak és a elvárt nézettségi mutatók teljesítésének köszönhetően pedig februárban már a második évadot is berendelte a csatorna.

A PETA nemzetközi állatvédő szervezet üdvözölte a producerek és a csatorna döntését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek