Starity

Jön a Kínos második évadja

2012. március 15. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre kiderült, amit eddig csak sejteni lehetett: jön a Kínos második évadja, amely vízválasztó lesz a Team Matty- vagy Jake-kedvelőknél.

hirdetés
Jön a Kínos második évadja

Jillian Rose Reed, az MTV Kínos sorozatában Tamarát alakító színésznő elárult egy-két dolgot a közelgő, még ütősebb második évadról. Szerinte minden karakter hatalmas változáson esett át, s még jobban ki fog rajzolódni az emberekben, hogy melyik „csapathoz” tartoznak.

„A második évad őrült lesz a Team Matty- és a Team Jake-rajongóknak Beau Mirchoff és Brett Davern] – kezdett bele Jillian. – Tamara pedig ismét egy csomó őrült, de szerethető marhaságot fog csinálni. Remélem, az emberek ránk fognak kapcsolni, és tetszeni fog nekik a következő felvonás is!”

Arra, hogy mi lesz a legnagyobb meglepetés a sorozatban, azt felelte: „Számomra Ricky és Tamara kapcsolata, amely az első évadban nem volt túl stabil. A másodikban rá fog jönni, hogy ez így nem jó, és talán végre rendbe jön a szerelmi élete. Tamara nagyon szeretne népszerű lenni, de amellett az a lány, aki odaül melléd, és kisírhatod magad a vállán. Tehát megpróbál majd segíteni Jennának a második évadban.”

Lauren Lungerich, a sorozat írója is mondott pár szót: „Személy szerint én azt mondhatom, hogy szeretném Jake-et egy ideig boldognak látni, tehát tettünk az ügy érdekében... Elég nagy dolog lesz, kíváncsi vagyok a reakciókra!”

És mi lesz Jennával, most, hogy leleplezte az anyját és a titkát? „Jenna elkezd az a lány lenni, akire az anyja mindig is vágyott, azonban egyre távolabb taszítja magától a nőt. Lacey-nek ez igazán fájdalmas lesz.”

Az írónő természetesen azt is elárulta, hogy szerelmi háromszögekben továbbra is bővelkedni fog a második évad, most azonban Jenna határozottan választani fog az évad végére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek