Starity

Cozombolis szerez egy boldog napot

2012. április 02. 14:02   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 10-én Boldog nap dal- és klippremier, aminek bevételei jótékony célt szolgálnak.

hirdetés
Cozombolis szerez egy boldog napot

Április 10-én érkezik Cozombolis Boldog nap című dala klippel együtt, amit hivatalos Facebook-profilján lehet majd megtekinteni. A vadonatúj dal forgalmazásából származó bevételeket az énekes év végéig a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára utalja át. A befolyt összeg növekedése folyamatosan nyomon követhető lesz az interneten, így mindenki láthatja, hogy egyetlen dal is mennyit segíthet a rászorulóknak.

„A legújabb klipünket áprilisban láthatja majd nagyközönség. A klipet a Boldog nap című vadonatúj dalunkhoz készítjük, ami egy igazán pozitív kicsengésű szerzemény, és arról szól, hogy szeretnénk egy boldog napot szerezni mindenkinek. Ahogy gondolkodtunk a csapattal a videón, valakinek eszébe jutott, ha már ez a téma, miért nem buzdíthatnánk másokat is erre, pláne most, amikor egyre több családnak egyre nehezebb az élete. Oda jutottunk, hogy a dal forgalmazásából származó bevételt felajánljuk jótékony célra. Szerintünk az emberek egy ilyen ügynek szívesen segítenek, ha megtehetik, és még egy kedves dalhoz is hozzájutnak” – nyilatkozta az énekes.

Cozombolis karrierje 2004-ben lendült fel, amikor a Zsiguli című film producere felkérte, hogy a Mintha a testvéred volna című szerzeménye legyen a film betétdala. Később a dalt újrahangszerelték és első albumának egyik legismertebb dala lett. A Valami most kezdődik el című korong 2006-ban jelent meg, és a címadó dalhoz készült klip rögtön a VIVA TV hivatalos slágerlistájának harmadik helyén landolt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek