Starity

Tom Jones szerint Simon Cowell alkalmatlan zsűritag

2012. március 16. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A BBC hamarosan elindítja a The Voice brit változatát, a műsor egyik zsűritagja, Sir Tom Jones máris a rivális tehetségkutatót, az X Factort kritizálja.

hirdetés
Tom Jones szerint Simon Cowell alkalmatlan zsűritag

Sir Tom Jones kétségtelenül jól énekel, de hamarosan zsűritagként is bemutatkozik a The Voice című tehetségkutató brit változatában. A március 24-i premier kapcsán adott interjújában nem volt éppen jó véleménnyel a konkurens műsorról, az X Factorról.

„Megnéztem más tehetségkutató show-kat, és azt gondoltam, na várjunk egy percet! Hogy tud ez a személy nem említek neveket tanácsot adni énekeseknek, amikor maguk sosem mentek keresztül ezen?” – méltatlankodott a walesi énekes.

„Úgy gondolom, ki kell állnod arra a színpadra, végigcsinálni a meghallgatást, és el kell viselned, hogy azt mondják: nagyszerű voltál, de kösz, nem. Ezt el kell fogadnod. Ahhoz pedig, hogy képes legyél ezt megtenni, tapasztaltnak kell lenned” – tette hozzá Jones.

A 71 éves legenda nem a levegőbe beszél, hiszen saját bevallása szerint csak akkor mondott igent a BBC felkérésére, amikor meggyőződött arról, hogy a zsűri többi tagja is tapasztalt zenész. Mivel rajta kívül Jessie J., Will.I.Am., és a The Script frontembere, Danny O'Donoghue alkotja a zsűrit, nem kétséges, hogy a versenyzők igazi vájtfülű szakemberek kezeibe kerülnek.

A The Voice további érdekessége, hogy más tehetségkutató műsorokkal ellentétben a meghallgatásokon a zsűri háttal ül a versenyzőknek, így tényleg csak a hangi adottságok döntenek a továbbjutásról.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek