Starity

George Clooney-t letartóztatták

2012. március 16. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színészt bilincsre verve vitték el a rendőrök protestálás miatt.

hirdetés
George Clooney-t letartóztatták

George Clooney-t, édesapját, s mellettük még néhány aktivistát is letartóztattak az Amerikai Egyesült Államok fővárosában, a Szudáni Nagykövetség épülete előtt.

Clooney azért utazott Washingtonba, hogy találkozzon Barack Obamával, és megbeszélje vele aggodalmait, ugyanis a hét elején támadás érte a szudáni határt, amely emberéleteket követelt. A színész és az aktivisták a szudáni kormányzatot okolják ezekért.

George és a többi tüntető tisztában volt azzal, hogyha akadályozzák az áthaladást a területen, elzárás vár rájuk, az Utódok sztárja ennek ellenére önként vezette a protestálást. Szóvivője, Stan Rosenfield ekképpen nyilatkozott a TMZ-nek: „Az erőszak ellen tüntettek, amelyet Szudán kormányzata követett el a saját ártatlan emberei ellen. Meg kell fékezni, mielőtt a legnagyobb humanitárius krízissé fajulna az eset.”

A TMZ szerint George meglehetősen boldog a letartóztatása miatt, ugyanis hála ennek, mindenki figyelme a krízishelyzetre fog terelődni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek