Starity

Zayn Malikot kinézték az iskolában

2012. március 16. 19:07   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zayn Malik a híres brit fiúbanda, a One Direction énekese. Most mesél gyerekkoráról, az iskoláról, családjáról és arról, hogyan érezte magát származása miatt.

hirdetés
Zayn Malikot kinézték az iskolában

A One Direction rosszfiújaként emlegetett Zayn Malik nemcsak egy sikeres fiúbandával, több millió sikoltozó rajongóval, egy turnéköruttal, de angol, ír és ázsiai felmenőkkel is büszkélkedhet: „A nagypapám mohamedán, ő Pakisztánban született, de az apukám már Angliában. Anyukám apukája ír volt, az édesanyja pedig angol. Szóval én angol-ír-ázsiai keverék vagyok.”

Zaynról köztudott, hogy elég zárkózott ember, szeret egyedül lenni és nem könnyű megszerezni a bizalmát: „Elég hosszú időt vesz igénybe, hogy megismerjek annyira egy embert, hogy kényelmesen érezzem magam a társaságában. Szeretek annyi új emberrel találkozni, amennyivel csak tudok. Szeretem az embereket jól megismerni, mielőtt a barátaimnak hívom őket.”

Az énekes azt is elmondta, hogy eleinte kellemetlenül érezte magát az iskolában, mivel ő volt az egyetlen „keverék” gyerek, de a drámaórák segítettek neki, magabiztosabbá tették. Ezeknek köszönheti, hogy az X Factorban nem érezte elveszettnek magát a színpadon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek