Starity

Sandra Bullock ismét adoptálna

2012. március 16. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb hírek szerint Charlize Theron után Sandra Bullock is örökbe fogadna egy gyermeket.

hirdetés
Sandra Bullock ismét adoptálna

Sandra Bullock 2010-ben fogadott örökbe egy Louis Bardo nevű színes bőrű gyermeket, ami sok embernél kiverte a biztosítékot, azonban a színésznő ismét készen áll egy új családtag köszöntésére.

„Sandra mindig is több gyermeket szeretett volna, mint egy – mesélte egy forrás a RadarOnline-nak. – Úgy érzi, remek időszak ez számára, így bármikor vállalna egy újabb csemetét. Louis még egy kicsit fiatal ahhoz, hogy megértse, mit jelent testvért kapni, de Sandy igyekszik felkészíteni erre.”

Nos, még ha celeb is vagy, az adoptálás procedúrája meglehetősen bonyolult, így nem biztos, hogy a közeljövőben magához fogja tudni venni Sandra a gyermeket, hiszen Louis ugyan 2010 januárjában született, de négy évvel korábban kérvényezték akkori férjével, Jesse Jamesszel az örökbefogadást.

„18 hónapba telt, hogy megkapja a fiát, de Sandy ügyvédje már dolgozik a következő csemete örökbefogadásán, így egy év múlva befejeződhet a második adoptálási folyamat” – fűzte hozzá a közeli barát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek