Starity

Kelly Rutherford csokinyuszit tervezett

2012. március 16. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelly részt vesz a Lindt Gold Bunny Auctionön, ahol autista gyermekek számára gyűjtenek pénzt a saját tervezésű húsvéti nyuszijaikkal.

hirdetés
Kelly Rutherford csokinyuszit tervezett

A Gossip Girl első számú anyukáját, a Lily van der Woodsent megformáló színésznő, Kelly Rutherford híres arról, hogy ahol tud, segít a gyerekeken, hiszen neki is van két gyermeke, így tudja, milyen az egy gyereknek, ha hátrányos helyzetben nő fel.

Kelly minden évben segíti a rákos, illetve a daganatos gyermekeket, idén az autista gyerekeknek nyújtja a segítségét. Mivel mindjárt itt a húsvét, így nem meglepő, hogy egy csokinyuszit tervezett a Gossip Girl sztárja, amit Észak-Amerikában már lehet kapni, darabját 20.50 dollárért (4560 Ft). A befolyt pénz összegét a Lindt Gold Bunny Auction odaajándékozza az autista gyerekek alapítványának.

Kelly Rutherford mellett olyan sztárok is csatlakoztak a gyűjtéshez, mint Dianna Agron, Celine Dion, Elle Fanning, Stacy Ferguson, Katherine Heigl, Sarah Jessica Parker és Owen Wilson.


Kelly Rutherford csokinyuszija.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek