Starity

Táskákat dobott piacra Snooki

2012. március 18. 15:03   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves valóságshow-sztár betörni készül a divatiparba, ugyanis saját tervezésű táskákat dobott piacra, amikhez mindenki könnyen hozzájuthat.

hirdetés
Táskákat dobott piacra Snooki

A Jersey Shore vadóc szereplője, Nicole Polizzi, azaz Snooki várandóssága alatt sem lopja a napot, hiszen most jött ki új, saját tervezésű táskakollekciója. A lány nem először vág bele ilyen jellegű dolgokba, hiszen már saját parfümmel és Snooki-ihlette napszemüvegekkel is büszkélkedhet.

A táskák teljességgel stílusát tükrözik, hiszen köztudottan rajong mindenért, ami állatmintás és csillogó, ennek jegyében születtek meg ezek a zebra-, tigris- és leopárdmintás táskák, amelyeken hegyikristály-berakásos díszek találhatók.

A kollekció darabjait bárki beszerezheti a hivalatos oldalon, ahol a celeb a táskák mellett műszempillákat és plüsskrokodilokat is árul. A táskák árai 23.99 dollárról indulnak, és 49.99-ig mennek fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek