Starity

Babát vár Neve Campbell

2012. március 18. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sikoly-filmek sztárja első gyermekét hordja a szíve alatt. A hírt maga a színésznő osztotta meg rajongóival.

hirdetés
Babát vár Neve Campbell

A Sikoly sztárja és kedvese, JJ Feild jelentették be, hogy Neve első gyermekével várandós. A páros hihetetlenül boldog, hogy kis családuk egy taggal bővül.

A kanadai szépségnek rengeteg tapasztalata van már az anyaságban, hiszen elmondása szerint a Sikoly negyedik részének forgatásán igazi anyaként érezte magát az új szereplők, Rory Culkin, Emma Roberts és Hayden Panettiere miatt, akik hozzá képest rendkívül fiatalok.

A 38 éves sztár így nyilatkozott a horrorfilm forgatásáról: „Ezek a gyerekek ötévesek lehettek, amikor az első film mozikba került. Remélem, a szüleik nem engedték nekik, hogy megnézzék! Courteney Cox és én egyszer csak összenéztünk, és tudtuk, hogy az édesanyjuk lehetnénk.”

Neve jelenleg a Sworn to Silence című filmet forgatja, amelyben egy Kate Burkholder nevű lányt alakít. A produkció a tervek szerint év végén jelenik meg, és a munkálatokat nem akadályozza a színésznő terhessége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek