Starity

Rita Ora lenne Rihanna utódja?

2012. március 18. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jay-Z legújabb felfedezettje Rita Ora, habár a 21 éves lány nem tegnap írta alá a lemezszerződését a mogullal.

hirdetés
Rita Ora lenne Rihanna utódja?

Két éve dolgozik Rita Ora első nagylemezén, amely a tervek szerint idén nyáron jelenik meg. Az egykori Jugoszlávia területén született énekesnővel családja néhány napos korában az Egyesült Királyságba költözött, mintegy lehetőséget teremtve a tehetségnek a zenei karrierre. Ritával a GQ magazin készített interjút, amiben elárul egy-két titkot.

– Jay-Z milyen mint főnök?
– Csodás mentor, csodás főnök és férj. Nem sokan vagyunk a Roc Nationnél, így valóban kapunk időt a projektjeinkre. Olyanok vagyunk, mint egy család, különösen Blue Ivy miatt, habár nem sokat csinál: eszik, alszik, felkel, eszik, alszik. Jay-Z sokat tanított nekem a türelemről mint előadó. Túlságosan be voltam sózva, azt hittem 18 évesen, hogy majd hirtelen jön minden – komolyan azt gondoltam, hogy a következő héten már Oprah vendége leszek.

– Milyen tanácsot adnál annak, aki tetováltat?
– Tudd hogy mit akarsz, mert ha csak próbát akarsz tenni, és később lézerrel eltávolíttatod, akkor sem biztos, hogy teljesen eltűnik a minta.

– A Roc Nationhöz 18 évesen szerződtél le, most 21 vagy az első albumod megjelenésekor. Az elmúlt három évben gondoltál az egyetemre?
– A Roc Nation olyan számomra, mintha az egyetem lenne. Volt egy lakásom Brooklynban, ráadásul kiskorú voltam Amerikában, még bulizni sem tudtam elmenni. Amikor visszajöttem Londonba, tudtam inni, szóval ez sokkal méltányosabb.

– Milyen zenét szeretsz, és milyennel szeretnéd meglepni az embereket?
– Hatalmas Bruce Springsteen- és Duran Duran-rajongó vagyok, de a No Doubt is nagy kedvencem. Amikor először láttam Gwen Stefanit vörös rúzsban, azt hiszem, az volt a legcsinosabb dolog.

– Kísértetted már valaha a halált?
– Néha jojózok a színpadon, és el is esek. Jobban félek a kínos szituációktól, mint a haláltól, szóval úgy gondolom, kísértem a kínosságot.

– Nyáron a Coldplayjel turnézol. Hogyan történt ez?
– Olyan boldog vagyok, hogy már hivatalos, egy ideje el akartam mondani mindenkinek. meghallgatták a dalomat, a Hot Right Now-t, és tetszett nekik. Csak párszor találkoztam velük, de megkértek, hogy turnézzak velük. Olyan boldog voltam, madarat lehetett volna fogatni velem!

A Hot Right Now még tavaly decemberben került fel a legnagyobb videómegosztó oldalra, azóta átlépte a 10 milliós látogatottságot is. Rita legújabb dala, a Tinie Tempah-val közös R.I.P. néhány hete jelent meg, klip még nem készült hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek