Starity

Miley Cyrus elveszíti rajongóit

2010. július 11. 23:11   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley külseje manapság eltér a megszokott jókislányos imidzsétől, és bár láthatólag örül ennek, 11 év körüli rajongói, akik eddig felnéztek rá, teljesen össze vannak zavarodva.

hirdetés
Miley Cyrus elveszíti rajongóit

'Nem értem, mi történik vele!' - mondta a 11 éves Perry Hamm a New York Times-nak, aki Miley egyik legnagyobb rajongója. És nem ő az egyetlen, akiben hasonló kérdések merültek fel.

Perry már 8 éves kora óta rajong Ms. Cyrusért, és így nyilatkozott több lapnak: 'Szerintem úgy viselkedik, mint egy 25 éves. Olyan öregnek néz ki. Túl öregnek magához képest.'

Az, hogy Miley idősebbnek tűnik a koránál, bizony nem segít sokat a lemezeladásnak. A Times így írt erről: 'Első héten az albumból 102 389 darabot adtak el. Ez 72%-kal kevesebb, mint a 2008-as 'Breakout' albumából, és 33%-kal kevesebb, mint a 'Times Of Our Lifes' lemezéből eladott. Ezek alapján úgy néz ki, hogy a rajongók többsége nem képes megemészteni a változást.

Ennek ellenére a tinik (13-17 éves) 24%-ka állítja, hogy imádja Miley-t. Szóval a régi rajongóinak most új példakép után kell nézniük. Szerencsére van néhány kedves, 'jókislány' még a zenei piacon, például Taylor Swift. Amikor Perry-t megkérdezték, mit gondol a Grammy díjazottakról, ezt mondta Taylorról: 'Ő annyira szeretnivaló. A zenéi pedig értékesek.'

Én már nem tudom, mit gondoljak, hiszen Miley-nak is fel kell nőnie egyszer, megértem, hogy nem akar Hannah Montana maradni egész életében, szerintem mindenkinek el kéne fogadni, hogy változik ő is és vele együtt külseje, slágerei is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek