Starity

Videochatet tartott a Simple Plan

2012. március 20. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hamarosan új videoklippel jelentkező banda, az együttes fennállásának tizedik évfordulója alkalmából videochatelt rajongóival.

hirdetés
Videochatet tartott a Simple Plan

A Simple Plan március 19-én magyar idő szerint 16:30-tól indított élő chatet, méghozzá a németországi fellépésüket megelőző órákban. A félórás bejelentkezés során a bátor rajongók kérdéseket tehettek fel kedvenceiknek, amelyekre Chuck, David, Jeff, Pierre és Sebastien örömmel válaszoltak.

A bejelentkezésnek komoly okai is voltak, ugyanis a Simple Plan idén ünnepli fennállásának tizedik évét, amelyet rajongóikkal együtt szerettek volna megünnepelni.

A banda első stúdiólemezét ugyanis napra pontosan 10 éve – 2002. március 19-én – adta ki No Pads, No Helmets... Just Balls címmel, azóta pedig még három albummal örvendeztették meg a közönséget. Hamarosan pedig érkezik legújabb videoklipjük, amelyet a karib-tengeri paradicsomban, Barbadoson vettek fel.

Az élő bejelentkezés egyébként nem egyedi ötlet, a Yellowcard tagjai már két hete minden nap chatelnek, miközben új albumukon dolgoznak.

A félórás videochatet a Simple Plannel az együttes honlapján lehet visszanézni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek