Starity

Alkohol és nyugtató okozta Mary Zsuzsi halálát

2012. március 20. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az önmagában is halálos adag nyugtatóra még ivott is Mary Zsuzsi – erről árulkodik a nyilvánosságra hozott boncolási jegyzőkönyv.

hirdetés
Alkohol és nyugtató okozta Mary Zsuzsi halálát

Mary Zsuzsi hatvannégy éves korában tavaly karácsonykor hunyt el. Már az előzetes szemle során is kizárták az idegenkezűséget, de a nyomozás csak most zárult le a boncolási eredmény elkészülte után, amely súlyos alkohol- és gyógyszermérgezésről tanúskodik.

Ezzel arra is fény derült, hogy a korábbi hírekkel ellentétben az énekesnő nem szokott le az alkoholról, titokban továbbra is ivott. A vérében 3,5 ezrelékes alkoholszintet mértek, a vizeletéből pedig csaknem 3,8 ezreléket mutattak ki a vizsgálatok, ami a karácsonyi vacsoránál elfogyasztott pezsgőtől lehetetlen lett volna.

Az alhokolon kívül egy marék nyugtatót is bevett: sanax, frontin és helex hatóanyagait találták meg halálos mennyiségben a vérében, így az énekesnő biztosra ment. A boncolásnál az is kiderült, hogy korábban már tett öngyilkossági kíséretet, az erein ejtett vágásoknak máig meglátszik a nyoma.

Egymás után jöttek a szerelmi csalódásai, ráébredt, hogy csak kihasználták. Minden, fiatal fiúval befejezett románca után többet ivott. Az elhízása aztán végleg összetörte lelkileg, mégis úgy gondolom, csak ránk akart ijeszteni megint, de annyira be volt rúgva, hogy elszámolta magát a nyugtatókkal. Sajnos senki sem menthette meg Zsuzsit önmagától” – mondta Klapka György a Blikk riporterének, aki azt is elárulta, hogy Zsuzsi már jóval az alkoholproblémák kezdete előtt is mindig egy-két konyakkal enyhítette a feszültséget a színpadra lépés előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek