Starity

VV Attilára rátalált a szerelem

2012. március 20. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyot fordult a világ Attila körül az elmúlt hetekben. Míg korábban négy fal között töltötte élete nagy részét, most nagy társaságok veszik körül, és a szerelem is rámosolygott.

hirdetés
VV Attilára rátalált a szerelem
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

VV Attiláról már a Való Világ közben kiderült, hogy évek óta nincs kapcsolata, valóságos remeteként élt egész nap bezárva, miközben internetes bizniszével foglalatoskodott. A féléves bezártság a villábam így nem okozott neki gondot, de most hogy kiszabadult, gyökeresen megváltozott az élete.

„Amióta kijöttem a villából, megfordult velem a világ. Nemcsak azért, mert én nyertem meg a játékot, hanem mert más ember lettem. Olyan sokan vesznek körül, hogy néha szinte beleszédülök. És ami a legmeglepőbb, nem esik nehezemre, hogy kedves legyek velük. Megszerettem a nagy társaságot. A játék után elindultak a közönségtalálkozók, partik. Szinte minden hétvégémet ilyen rendezvényeken töltöm. Egy ilyen budapesti bulin találkoztam egy lánnyal” – mesélte Attila a Borsnak.

Az összeférhetetlen villacimborájával, Péterrel járja az országot és mindketten nagyon élvezik, hogy a csajok mindenhol odavannak értük. Attila viszont nem él az ilyen lehetőségekkel, állítása szerint könnyű kiszűrni ki az, aki érdekből közeledik, és ki az, aki a valódi személyiségét szeretné jobban megismerni. Ilyen az a lány is, akivel egy véletlen folyamán futott össze.

„Úgy érzem, új szerelem van kialakulóban. Még nagyon friss a dolog, de érzem, végre készen állok egy komoly kapcsolatra. Hét éve élek egyedül, most izgatott vagyok és reményekkel teli. Ez lehet az igaz szerelem” – mondta Attila izgatottan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek