Starity

Véresre verték Justin Biebert

2012. március 20. 14:02   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tinilányok legnagyobb kedvencének arcberendezését alaposan átrendezték. Justin azonban nem egy véres utcai verekedésbe keveredett, hanem csak egy címlapfotózás kedvéért „verték” meg.

hirdetés
Véresre verték Justin Biebert
Fotó: Tony Kelly / Complex Magazin

Napjaink egyik legmegosztóbb sztárja, Justin Biebert kiütve, véres fejjel pózol a Complex magazin legújabb számának címlapján. A fotózás témájának ötlete pedig valószínűleg onnan eredhet, hogy egyesek utálata odáig fajult a folyamatosan vallásos tetkókat csináltató Justin ellen, hogy szívesen látnák olyan állapotban, ahogyan a képeken is kinéz.

Azonban Bieber nem azért került a borítóra, mert nehézsúlyú ökölvívóként világbajnoki övet nyert, hanem mert mindenki nagy örömére már készíti második albumát, a Believe-et. A rajongók, vagy ahogy saját magukat nevezik, a Belieberek már nagyon várják a lemezt, amin a tinisztár állítólag még rappelni is fog.

Bieber a köztudottan egekig magasztalt és legalább ugyanennyire utált Selena Gomezzel jár. Kapcsolatukat így jellemezte a magazinnak: „Te mész az egyik autóval, ő megy a másikkal, aztán a helyszínen találkoztok. Bemegyek a hátsó ajtón, ő a másik ajtón, és az öltözőben találkozunk. Ezen a ponton ez nem is tekinthető kapcsolatnak. Rejtőzködnünk kell mindenki elől. Ez igazságtalan és embertelen.”

Mivel valószínűleg mindenkit a képek érdekelnek a legjobban – amit a Complex oldalán is meg lehet nézni teljes terjedelmében – , íme néhány:






Fotók: Tony Kelly/Complex Magazin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek