Starity

William Levy sikeresen debütált a Dancing with the Starsban

2012. március 26. 11:11   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

William Levy sikeresen debütált a Dancing with the Starsban partnerével, a kétszeres bajnokkal, Cheryl Burke-kel.

hirdetés
William Levy sikeresen debütált a Dancing with the Starsban

A kubai származású színész sikeresen debütált a Dancing with the Stars című táncshow-ban. A sármos színész partnere nem más, mint a kétszeres bajnok, Cheryl Burke volt, akivel az első táncon cha-cha-chával indítottak. Levy a fellépés során nemcsak az izmait mutatta meg, hanem azt is, hogyan kell mozgatni a csípőt.

A 31 éves színész és partnere jól vették az első akadályt, hisz a maximális 30 pontból 24-et szereztek, így a harmadik helyen végeztek a 12 párból. A csapatnevük a TeamFuego címet kapta. Levy elismerte, hogy nap mint nap ideges volt, de fáradhatatlanul gyakorolt a show előtt, hogy a legjobbat hozza ki magából.

„Nem tagadom, ideges voltam, és most is az vagyok. Negatív és pozítiv dolgok kavarognak egyszerre bennem, hiszen eddig még nem próbáltam ki magam ezen a pályán, és nem is vagyok egy profi táncos” – nyilatkozta az előadás előtt, akit gyermekei anyja, a mexikói-amerikai színésznő, Elizabeth Gutierrez is elkísért néhány baráttal és a család egy részével.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek