Starity

Visszatér a sorozatba Charlie Sheen karaktere

2012. március 21. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a csatorna annyira megbékélt Sheen urasággal, hogy karakterét, Charlie Harpert visszahozzák az egykor méltán népszerű Két pasi meg egy kicsibe.

hirdetés
Visszatér a sorozatba Charlie Sheen karaktere

A Two and a Half Men kitalálója, Chuck Lorre megelégedett az alacsony nézettséggel, így úgy döntött, egy kis életet lehet a műsorba, méghozzá egy régi és szeretett karakter feltámasztásával: Charlie Harperével.

A CBS nemrég bejelentette, hogy ugyan a Sheen által megformált karakter visszatér, mégsem a saját testében – azaz az egykori Harper ház tulajdonosát nem Charlie kelti életre, hanem Kathy Bates! Az április 30-ai epizódban a színésznő a metróbalesetben meghalt Charlie szellemét fogja alakítani, aki meglátogatja testvérét, Alant.

A széria kilencedik évada a végét járja, és még mindig nem tudni, Ashton Kutcher vajon visszatér-e egy újabb szezonra, hiszen mindenki megosztóan vélekedik a megújult sorozatról. Ennek ellenére kollégái elégedettek a válást is megélt színésszel, így a döntést valószínűleg nagyban fogják befolyásolni az utolsó epizódok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek