Starity

Új tinifilm a láthatáron

2012. március 21. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén mutatják be Kanadában a Locked in a Garage Band című filmet, amely a zene és barátság fontosságát helyezi előtérbe.

hirdetés
Új tinifilm a láthatáron

A mai tinifilmek leginkább a zene és barátság fontosságát emelik ki, ami egyáltalán nincs ellenünkre, hisz így a készítők megmutathatják a fiatal nézőknek, hogy egyes helyzeteket hogyan érdemes kezelni, illetve, hogy mi az igazán fontos az életben.

Az idén bemutatásra kerülő Locked in a Garage Band is ezt a vonalat követi. A film során több hazugság is kiderül, így az érettségire készülő fiataloknak el kell dönteniük, hogy ezután is érdemes-e folytatni a barátságot, vagy inkább az új élet kezdése lenne a megfelelő megoldás.

A film főszerepeiben Scott Lyster, Ella Simon, Luke Jennings, Katelyn Wallace, a Hát nem baba! sztárja, Matthew MacDonald-Bain, Andrew Jenkins énekes, valamint Brittney Wilson, A lázadás kora című tévéfilm egykori sztárja láthatóak.

A premier pontos időpontját egyelőre még nem tudni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek