Starity

Marilyn Manson és Johnny Depp közös dallal sokkolnak

2012. március 21. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sokkoló énekes, Marilyn Manson és az őrült, de mindenképpen elbűvölő színész, Johnny Depp idén egy közös feldolgozással örvendezteti meg az őket kedvelőket. A dal valószínűleg több lesz, mint érdekes!

hirdetés
Marilyn Manson és Johnny Depp közös dallal sokkolnak

Igen, mostantól tényleg sokan azt fogják mondani Johnny Deppre, hogy őrült. A sztár ugyanis összeállt évtizedünk egyik legmegosztóbb rockzenei ikonjával, Marilyn Mansonnal! Nyugalom, mint említettük, csak egy dal erejéig, bár sokaknál már ez is éppen elég nagy bűn.

Deppről köztudott, hogy rajong a zenéért, és már többször is megvillogtatta filmjeiben ének- és gitártudását. A páros egy feldolgozással készült a rajongóknak, Carly Simone You're So Vain című dalát hangszerelte át. A hírt maga Marilyn árulta el az MTV News stábjának, akik a lemezéről faggatták.

A slágergyanús mű Manson április 30-án megjelenő albumán, a Born Villian névre keresztelt korongon lesz hallható. Ti mit szóltok az alkalmi pároshoz?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek