Starity

Katy Perry harcos amazon lett új klipjében

2012. március 22. 08:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Itteni idő szerint fél egykor debütált a Part Of Me kisfilmje, amelyben az énekesnő harcos amazonként vette fel a kesztyűt zsarnok barátja ellen.

hirdetés
Katy Perry harcos amazon lett új klipjében

Az előzetes bár nagy port kavart – sokan Lady Gaga Alejandro vagy éppen Rihanna Hard videójához hasonlították –, nem kell ahhoz nagy szakértőnek lenni, hogy észrevegyük, Katy új klipjének semmihez és senkihez nincs köze, egyedül önmagához.

Az énekesnő bár jelenleg kék hajjal hódít, a videóban ismét fekete parókát kapott, amelyet kedvére csonkíthatott meg az első egy percben. Katy igazából egy tipikus élethelyzetet mutatott be ismét, így korábbi filmszerű klipjeire enged emlékeztetni. Az énekesnő megtudta, hogy barátja megcsalja, mire a szépséges nő elhatározta, hogy tengerészgyalogosnak áll. Katy végig harcos amazonként küzdi magát át a klipen, amely talán valóban kedvezett neki, s leküzdhette az elmúlt pár hónapban szerzett sérelmeit.

Bár sokan nem ilyen kisfilmet képzeltek el a számhoz, Katy és csapata bebizonyította ismét, hogy tudnak ők nagyon kreatívak is lenni.

A videó észak-amerikai idő szerint fél nyolckor debütált az MTV-n egy korábban felvett, félórás interjút megelőzően – a hölgy jelenleg Angliában tartózkodik –, amelyben a klipjéről beszélt: „Nos, szerintem mindenkiben realizálódott, hogy szeretek próbálkozni és valami kreatívat hozni a videóimban.” Az MTV riportere hangoztatta, hogy az eddigi klipjei inkább vattacukor országra hasonlítottak, ez pedig igazán eltérő; így felelt: „Küldetés teljesítve.”

„Tudjátok, most nagyon komolyan megfogtuk a dal lényegét: bemutattunk egy utat, amelyen egy tipikus, amerikai, eltartott nő önerőből felüzdötte magát, és erősebb lett mint valaha. Szó szerint beállt a seregbe, és tengerészgyalogos lett. Nagyon tisztelem azokat, akiknek ez a munkájuk, mert én csak három napoig voltam önjelölt Marine, és igazán kemény volt” – tette hozzá Katy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek