Starity

Új sorozatban látható Cory Lee

2012. március 23. 21:09   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekes-színésznő, Cory Lee ismét egy sorozatban kapott szerepet, ám mindössze egy részben élvezhetjük majd a játékát.

hirdetés
Új sorozatban látható Cory Lee

A Republic of Doyle 2009-ben indult, és jelenleg a harmadik évadát forgatják. A krimi és drámai elemek mellett természetesen a humor is szerephez jut. Évadonként 13 részes a sorozat.

A történet középpontjában Jake Doyle áll, aki apjával együtt St. Johnban, Newfoundlandban próbálnak végére járni egy közlegény ügyében. Aztán hirtelen azon kapják magukat, hogy olyan mélyen belekeveredtek az ügybe, hogy apa és fia nem tudják eldönteni, melyik a helyes út, mi a törvényes, és mi a törvénytelen.

A Segítség, sztár lettem! Karmája ezúttal csak egy epizód erejéig lesz látható. Igaz, nem ez az egyetlen vendégszereplése, hiszen már láthattuk a Kékpróba, a Hetedik érzék és az Erica világa egy-egy epizódjában is. Ezúttal pedig a fent említett szériában kapta meg Nora szerepét, méghozzá a most futó harmadik évadban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek