Starity

A One Direction történelmet írt

2012. március 23. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az angol fiúbanda jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban turnézik, különböző showműsorokban és rádiókban jelennek meg. Az Államokban nemrég jelent meg debütáló albumuk, az Up All Night, ami máris hatalmas sikereket ér el.

hirdetés
A One Direction történelmet írt

A nemrég a Nickelodeont visszautasító banda március 13-án jelentette meg debütáló albumát az USA-ban. Jelenleg hatalmas népszerűségnek örvendenek, és ezt igazolja az is, hogy a Billboard 200-as toplistájára felkerültek. Így ők lettek az első angol zenekar, akik első helyen landoltak a debütáló albumukkal.

A fiúk ezt persze nem győzik megköszönni a rajongóknak. A Facebookon és a Twitteren is kiírták ezt a nagyszerű hírt, amit a fanok lelkes ovációja fogadott. A csapat egyik tagja, Niall így kommentálta az eseményt: „Wow! A mi lemezünk lett az első az USA-ban, hihetetlenek vagytok, srácok, nagyon szépen köszönjük, hogy megvettétek az Up All Nightot, ez a legjobb nap az életemben!”

De nemcsak a Direction-rajongók gratulálnak nekik, hanem különböző sztárok is elismerésüket fejezik ki, mint például Olly Murs és az X Factor-os mentoruk, Simon Cowell. Nem is csoda tehát, hogy egy akkora csatorna figyelt fel rájuk, mint a Nickelodeon, és a korábbi hírekkel ellentétben úgy fest, a fiúk mégis elfogadják az ajánlatukat, hiszen menedzserük szerint ez csak újabb elismerésekhez és még nagyobb sikerekhez vezethet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek