Starity

Adriana Lima állapotos

2012. március 22. 20:08   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves gyönyörű Victoria's Secret-angyal és férje, Marko Jaric nemrég jelentették be, hogy úton van második kisbabájuk.

hirdetés
Adriana Lima állapotos

A brazil modell és férje, Marko Jariæ még 2009-ben házasodtak össze, és rögtön a mézeshetek után már úton is volt a kis Valentina, azonban nemrég bejelentették, hogy megint új családtag érkezik hozzájuk.

„A legszebb hivatás az, hogy édesanya lehetek, és sosem hittem volna, hogy létezik feltétel nélküli szeretet, de most már tudom, hogy van, érzem” – nyilatkozta Adriana.

A szépséges modell elmondása szerint már mindenki nagyon izgatott családjában a kis jövevény miatt, főleg a hároméves kislánya, aki sokszor beszélget a kistestvérével, és puszikat is nyom édesanyja hasára, miközben azt mondja: „Puszilom a babát!”

A kisbaba neméről még nem érkezett hír, de biztosak lehetünk benne, hogy amint megtudja a pár, a rajongókkal is közölni fogják.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek