Starity

Emma Roberts nagyon hálás a barátainak

2012. március 23. 10:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves színésznő elmondta, hogy sokszor a barátai húzták ki őt a sötét időszakaiból, amiért nagyon hálás nekik.

hirdetés
Emma Roberts nagyon hálás a barátainak

Emma Roberts élete akár mesébe illőnek is tűnthet egy külső megfigyelő számára, hiszen színésznőként több sikeres filmben megmutathatta már tehetségét,filmet forgat, celebpartikra jár. Mellesleg a családi helyzete is irigylésre méltó, hiszen olyan rokonok mellett mint az Oscar-díjas Julia Roberts, vagy a szintén színész édesapja, Eric Roberts senkinek sem lenne oka panaszra.

Ám ezeknek is vannak árnyoldalai, Emma elárulta, hogy sokszor került már mélypontra, de mégis szerencsésnek mondhatja magát, mert olyan barátok állnak mellette, akik képesek őt felvidítani roszabb napjain, és emiatt nagyon hálás nekik.

''Ha tényleg nagyon rosz napom van, mindig van mellettem egy barátnő – vagy akár egy fiúbarát -, akiket bármikor fel tudok hívni. Pár percig hagynak panaszkodni, majd ezt mondják: »Oké, álljunk meg! Minden rendben van. Próbáljuk meg kitalálni, hogy hogyan tehetünk a probléma ellen!«- nyilatkozta a színésznő, majd hozzátette: ”Úgy gondolom, hogy fontos, hogy az embereknek legyen valakijük, aki kihúzza őket a gödörből – akár barát, akár családtag."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek