Starity

Varga Viktor öccse is babérokra tör

2012. március 23. 19:07   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Varga Valentin jelentkezett a Csillag születikbe. Az ifjú tehetség nem szeretné, ha bátyja miatt szeretnék az emberek, és hogy miatta jusson tovább a műsorba.

hirdetés
Varga Viktor öccse is babérokra tör
Fotó: RTL Klub

Alig pár éve történt, hogy egy szegedi fiú, Varga Viktor jelentkezett a Csillag születikbe, és mára már több dallal is büszkélkedhet. Most azonban öccse, Valentin a babérjaira tör: a legnagyobb titokban jelentkezett a tehetségkutató műsorba. A fiú azt szerette volna, ha családja csak a műsorba kerüléskor tudná meg, hogy jelentkezett.

„Nagyon büszke voltam Viktorra, amikor három évvel ezelőtt indult a Csillag Születikben. Megtetszett az a csillogás, ami körülvette őt, és mint minden gyereknek, nekem is az volt az álmom, hogy híres legyek. Éppen ezért a zenélés, gitározás mellett elkezdtem énekelni is, hogy megmutathassam az egész országnak, mit tudok” – mesélte a Blikknek Valentin, aki azt is elárulta, hogy nem szeretne bátyja árnyékában élni, bár ez nehéz lesz, hiszen a színpadra lépésekor már a zsűri is rögtön kiszúrta az ifjú tehetséget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek