Starity

Aláírta a szerződést Britney Spears

2012. március 25. 11:11   |   Szerző: Isti

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a hivatalos bejelentésre még két hetet várni kell, már szinte biztos, hogy Britney lesz az X Factor új évadának egyik mentora.

hirdetés
Aláírta a szerződést Britney Spears

Az egyik legmegbízhatóbb külföldi forrás, a RadarOnline értesülései szerint Britney aláírta a szerződést, tehát az idén ősszel útjának induló amerikai X Factor egyik zsűritagja lesz.

A szerződés szerint Britney 15 millió dollárt kap a szereplésért, ez jóval több, mint az eddigi mentorok fizetése, akik 500 ezer és 1 millió dollár közötti összeget kaptak. Britney kérései közé tartozott többek közt az is, hogy gyermekeit az államon kívülre is magával vihesse az X Factor során, és párja, Jason is aktívan részt vett a tárgyalásokon.

A bejelentésre még valószínűleg két hetet várni kell, amíg mindent elsimítanak. A producerek szerint Britney azért is a legjobb választás, hiszen aki tud tanácsot adni a pályakezdőknek, az ő, hisz megjárta már a szakmában a mennyet és a poklot is, és ha kell mint Főnixmadár támad fel szakmailag és magánemberként egyaránt.

Britney mentorkodása rendkívül megosztó az Államokban, legutóbb járókelőket faggattak, és volt, aki szerint a legjobb döntés Britney, de volt olyan is, aki egyáltalán nem támogatta az ötletet, mondván, nem igazán énekel élőben, és nincs hangja. Bár Spears újult erővel, és többnyire playback nélkül vitte végig Femme Fatale turnéját, úgy látszik, ez nem mindenkihez jutott el, így a kisasszonynak a rendszeres tévés szereplés is jól jöhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek